Ebru Şallı Avocado Yağlı Bakım Şampuanı

 Avocado Yağlı Bakım Şampuanı

Saç Kremi Gerektirmez

300 mL

Ebru Şallı

Ebru ŞALLI by THALIA  Avocado Yağlı Hacim verici Saç bakım şampuanı kullanımınız sonrasın saçlarınızı nemlendirerek besler, saç köklerinizin güçlenmesi için yoğun bitki özleri sayesinde çevresel etkenlerden kaynaklanan saç dökülmelerinin de önüne geçer. Saçlarınızın kontrolsüz kabarıklıklarına engel olur ve saçlarınızın daha yumuşak ve uzun süreli bakımlı olmasını sağlar.   İçeriğindeki bitki özleri sayesinde ve Provitamin ve hidrolize protein ile kökten uca bakım yapar. İpeksi ve temiz saçlar için SLES/SLS, Tuz ve Paraben içermeyen özel formül ile güçlendirilmiş şampuanımızı hergün güvenle kullanabilirsiniz.  
İçeriğinde ki yoğun Avocado yağı sayesinde saçlarınıza nem kazandırır ve hacim verir. Saçlarınız eski canlılığına yeniden kavuşur.

Ebru Şallı Avokado Bakım Şampuanı

Mağazamızdan Yapacağınız
 
100 TL ve Üzeri
Alışverişlerinizde
Kargo Ücretsizdir
 
HERHANGİ BİR ÜRÜN ÜCRETSİZ KARGO İSE,BÜTÜN ÜRÜNLER ÜCRETSİZ KARGO İLE GÖNDERİLİR..
 
TÜM TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNE GÖNDERİMİMİZ VARDIR..

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ebru Şallı Avocado Yağlı Bakım Şampuanı Avocado Yağlı Bakım Şampuanı Saç Kremi Gerektirmez 300 mL Ebru Şallı Ebru Şallı saç Bakım Ürünleri ile Saçlarınızı Yenileyin En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda thaliaebru01
Ebru Şallı Avocado Yağlı Bakım Şampuanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.