Hurma Kremi ve Serumu Set MAIA

HURMA SERUMU ve KREMİ SET

MAIA

 

Tüm cilt tiplerine uygun bir formüle sahip olan MAIA HURMA SERUMU cildinizin yaşlanmasını engeller. Yenileyici özelliği ile genç bir cilde kavuşturur. MAİA HURMA SERUMUİCiltdeki güneş ve doğum sonrası lekeleri ile yaşlılık lekeleri ve çillerin yok olmasına yardımcı olur. Cildin incelmesi ve beyazlamasına destek olur.MAİA HURMA SERUMU Ciltte oluşan acneler, acnelerden meydana gelen siyah noktalar ve siyah noktalardan oluşan gözeneklerin yok olması ve sıklaşmasına yardımcı olur. MAİA HURMA SERUMU Bununla  beraber pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza destek olacaktır.
 

MAIA HURMA SERUMU KULLANIMI

Sabah akşam aşırı pigment oluşmuş alanlara cildinizi temizledikten sonra parmak uçlarıile hafif masaj yaparak uygulanır.
Üzerine makyaj ve kozmetik ürünleri kullanılabilir.

3 X 10 ML

HURMA KREMİ

 Tüm cilt tiplerine uygun bir formüle sahip olan MAIA HURMA KREMİ cildinizin yaşlanmasını engeller. Yenileyici özelliği ile genç bir cilde kavuşturur. MAİA HURMA KREMİ Ciltdeki güneş ve doğum sonrası lekeleri ile yaşlılık lekeleri ve çillerin yok olmasına yardımcı olur. Cildin incelmesi ve beyazlamasına destek olur.MAİA HURMA KREMİ Ciltte oluşan acneler, acnelerden meydana gelen siyah noktalar ve siyah noktalardan oluşan gözeneklerin yok olması ve sıklaşmasına yardımcı olur. MAİA HURMA KREMİ Bununla  beraber pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza destek olacaktır.
 

MAIA HURMA KREMİ KULLANIMI

Temizlenmiş cildinize parmak uçları ile masaj şeklinde sürülür. Üzerine makyaj ve kozmetik ürünleri uygulanır.

50 ML


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hurma Kremi ve Serumu Set MAIA Maia Hurma Serumu ve Kremi Seti En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda maia03
Hurma Kremi ve Serumu Set MAIA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.