Tütsü Wild Orchids 20 Adet Tütsü

TÜTSÜ

WİLD ORCHİDS

VAHŞİ ORKİDE KOKUSU

20 ADET STİCK TÜTSÜ

Wild Orchids Tütsü bitki ve çiçek karışımı yapılarak güzel bir koku elde edilmistir.Hem markası tarafından karışık bitkilerin karışımı ile hiç bir katkı maddesi kullanılmadan el yapımı olarak üretilmistir.

Hem Wild Orchids kokusu genelikle medistasyonlarda daha yaygın olarak kullanılmaktadır,ruhun rahatlamasina,vucudun gevsemesi ve zihnin beraklanmasina etki saglamaktadir.Hem Wild Orchids tütsüsünün Vahşi Orkide kokusuyla hayatınızdaki olumsuz düşünceleri ortadan kaldırmak için yardımcı olacaktir.Evinizde is yerinizde kısacası yaşam alanımızdaki kötü kokuların yerine Vahşi Orkide tütsünün egzotik kokusuyla degiştirmek hem kolay,hemde ekonomik olacaktır.

Hem Wild Orchids aromalı tütsünün paketinde 20 adet koku çubuğu,her çubuğunda 40-60 dk yanma süresi bulunmaktadir.Tütsü kokusu yayılma gücü odanın büyüklüğü ve kokunun keskinligine göre degişmektedir.

Tütsüyü kuru ve nemsiz ve cocukların erişemiyeceği yerlerde saklayınız.
Yanmakta olan tütsüyü ara ara kontrol edip,yanıcı ve patlayıcı maddelerden uzak tutunuz.
 

TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE 100 TL ve üZERİ KARGO ÜCRETSİZDİR

KREDİ KARTI İLE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ

KAPIDA ÖDEMELİ OLARAK İSTER TELEFONLA İSTER WEB SİTEMİZDEN DE SATIN ALABİLİRİSNİZ

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tütsü Wild Orchids 20 Adet Tütsü Tütsü Wild Orchids Yabani Orkide Kokusu Hem Marka En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda TUTSUORCH
Tütsü Wild Orchids 20 Adet Tütsü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.