ZEYTİN YAĞI 50 ML.

 Zeytin Yağı

Narin bir ağaç olmasına rağmen, ortalama 300-400 yıl ömrü olan zeytinin 3000 yıl yaşayanına bile rastlanır. Bir yıl bol bir yıl az ürün veren ağacın meyvelerinden geleneksel üretim tekniği olan soğuk presleme yoluyla yağı alınır.  Zeytinyağı A ve E vitaminleri bakımından zengindir.


Kullanımı:  Dahilen; günde 1-3 kez bir fincan suya 3-4 damla damlatılarak kullanılabilir.  Cilde ve saça masaj yapmak suretiyle uygulanabilir.

Ambalaj Bilgileri: 50 ml

Ek Bilgiler     
Ürünümüz hiç bir katkı maddesi içermemektedir. Herhangi bir yağla seyreltilmemiştir. Bitkinin yağı, bitki toplandıktan sonra soğuk presleme yöntemi kullanılarak elde edilmektedir. Yağın renk ve kokusu çeşitli fiziksel etkenlere göre kısmen de olsa değişiklik gösterebilmektedir. Yağı alınacak bitkinin yetiştiği toprağın özellikleri, yetiştiği ortamın iklim şartları, bitkinin toplama zamanı, kurutulma şartları bitkisel yağın renk ve kokusunu etkilemektedir. Ürünlerimizde yapay koku ve renklendirici maddeler kullanmamaktayız. Bu sebeple ürünlerimizde standart bir koku ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden kısmen de olsa farklı olabilir. Ürünlerimizin saflığı ve doğallığı firmamız güvencesindedir. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ZEYTİN YAĞI 50 ML. ZEYTİN YAĞI 50 ML En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda AKSU041
ZEYTİN YAĞI 50 ML.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.